Theilgaard Academy søger studentermedhjælper

Theilgaard Academy søger studentermedhjælper

Er du passioneret omkring fotografi, kunst og sociale medier? Så er denne stilling måske lige noget for dig!

Igennem de seneste år har vi været igennem en rivende udvikling med at opbygge Theilgaard Academy, der tilbyder undervisning i fotografi til semi- og professionelle fotografer og medieprofessionelle. Vi brænder for fotografiet og de personlige fortællinger og elsker at udvikle kommende visuelle talenter.

Ambitionerne er store og vi arbejder nu hen imod at gå internationalt, hvor vi har flere ideer, tiltag og projekter på tegnebrættet i de kommende år. Derfor søger vi nu en passioneret, iderig og imødekommende person, der i tæt samarbejde med os vil være med til at udvikle vores online strategi og kampagneaktiviteter.

Opgaver

  • SoMe & Content Management:
    Du bliver ansvarlig for vores tilstedeværelse på de sociale medier – og skal bl.a. stå for planlægningen af vores SoMe kalender, udarbejde indhold til de respektive kanaler og sikre rettidig publicering. Du får stort ansvar og bliver vores interne SoMe ekspert.

  • Kommunikation:
    Du får mulighed for at bidrage til udviklingen af vores branding- og kommunikationsstrategi. Du vil arbejde på tværs af alle kanaler og bl.a. skrive tekster til nyhedsbreve/SoMe/Web, udvælge og redigere billeder m.m.

  • Kampagneaktiviteter:
    Du kommer til at arbejde med vores mange kampagner (i tæt samarbejde med en anden kollega). Her er det en fordel ( men ikke påkrævet ), hvis du har erfaring med at arbejde med betalte aktiviteter og benytte platforme såsom GA4, Facebook Business Manager osv.

  • Strategiudvikling:
    Vi har store ambitioner, og som en vigtig del af teamet skal du hjælpe med at udvikle vores digitale strategi med fokus på branding, at skabe engagement og sikre leadgenerering i både ind-og udlandet.

  • Pressearbejde:
    I forbindelse med udstillinger, bogudgivelser og lignende vil du hjælpe med at udarbejde pressemeddelelser og håndtere pressehenvendelser m.m.

Kvalifikationer

Vi leder efter en person, der brænder for at arbejde med Social Medier og har fingeren på pulsen på, hvad der er oppe i tiden. Vi elsker, når du byder ind med egne initiativer og tør afprøve ideer. Du følger med i, hvad der sker i dit netværk, kulturlivet og samfundet og har en naturlig interesse i den digitale verden.
  • Uddannelse:
    Du studerer (Bachelor/Master) i kommunikation, marketing eller lignende og har et par år tilbage af dit studie.

  • Erfaring:
    Du har min. 2-3 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med sociale medier, kommunikation og digital marketing.

  • Kreativitet:
    Du har erfaring med at arbejde med sociale medier, og føler dig godt tilrette på platforme som Facebook, Instagram og Linkedin. Her er du proaktiv, god til at spotte trends og bidrager med ideer til nyt indhold.

  • Datadrevet:
    Du analyserer løbende performance, og kan træffe data-drevne beslutninger om hvordan vi kan teste nye tiltag og forbedre vores tilstedeværelse på de sociale medier.

  • Kommunikation:
    Du er en stærk kommunikator, detaljeorienteret og har gode skrivefærdigheder. Du er flydende i skrift og tale hvad angår både dansk og engelsk.

  • Som person:
    Tager du ejerskab for dine arbejdsområder. Du kan navigere i et tempofyldt miljø og er god til at holde overblik og fokus. Du trives i et uformelt miljø, hvor humøret er højt og der er kort fra ide til handling.

Det tilbyder vi

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads med højt til loftet og en fantastisk kreativ energi. Her vil du være omgivet af inspirerende omgivelser og to mennesker, der brænder for kunst og visuel kommunikation. Vi elsker at skabe et miljø, hvor idéer kan spire frit, og hvor du vil opleve en unik mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Du vil lære en masse og opleve stor kreativ frihed under ansvar. Vi tror på, at de bedste resultater opstår, når vi har tillid til de mennesker, der arbejder for os, og giver dem mulighed for at udforske deres kreative potentiale. Her vil du blive udfordret og støttet i din udvikling, og du vil få mulighed for at arbejde med en række spændende projekter i samarbejde med os.

Vi søger en studentermedhjælper, der kan og har lyst til at arbejde 15-20 timer om ugen med start 1. sept. eller hurtigst derefter, hvor vi selvfølgelig er fleksible ift. skema og eksamensperioder. Løn efter aftale.

Sådan ansøger du

Send din ansøgning og dit CV til Helga Theilgaard på [email protected]

Har du spørgsmål er du også meget velkommen til at ringe på 26 84 40 43.

Ansøgningsfrist: søndag 7. juli 2024.

Tag springet og bliv en del af vores lille passionerede og top dedikerede team – vi glæder os til at møde dig!

Se mere på www.helgaheilgaard.com, www.theilgaardacademy.com og www.truestories.dk.